Výlet Klubu seniorů Svitavy

V pátek 21.10.2016 se uskutečnil výlet KS Svitavy do Moravské Třebové. Zúčastnilo se ho 10 seniorů /někteří se omluvili z důvodu pracovních nebo nemoci/.Jako hosté se zúčastnily i 3 členky SDŽ Moravská Třebová. Nejprve jsme navštívili pana starostu Judr. Miloše Izáka na radnici.Provedl nás malou i velkou zasedací místností a obřadní síní, podal výklad o historii.Následovala prohlídka zámku,kde jsme absolvovali 2 okruhy - "Poklady Moravské Třebové" a "Mučírnu".Zastavili jsme se i u "Brány času",kde začíná" Stezka k baroku". Na závěr jsme poobědvali v Třebovské restauraci a pobesedovali. Předsedkyně OV KS Svitavy Milada Horáková.

dscn1051_1.jpg

V pátek 21.10.2016 se uskutečnil výlet KS Svitavy do Moravské Třebové. Zúčastnilo se ho 10 seniorů /někteří se omluvili z důvodu pracovních nebo nemoci/.Jako hosté se zúčastnily i 3 členky SDŽ Moravská Třebová. Nejprve jsme navštívili pana starostu Judr. Miloše Izáka na radnici.Provedl nás malou i velkou zasedací místností a obřadní síní, podal výklad o historii.Následovala prohlídka zámku,kde jsme absolvovali 2 okruhy – „Poklady Moravské Třebové“ a „Mučírnu“.Zastavili jsme se i u „Brány času“,kde začíná" Stezka k baroku". Na závěr jsme poobědvali v Třebovské restauraci a pobesedovali. Předsedkyně OV KS Svitavy Milada Horáková.