Slet čarodějnic v Chocni

Vážení přátelé, tímto Vás zveme na akci "Slet čarodějnic", kterou pořádáme v našem krásném městě Chocni. Akce je převážně zaměřena na děti, ale na své si přijdou i dospělí. Některé čarodějnice již svoji účast potvrdili. Leták jsme vylepili i v Bradavicích a tak očekáváme i Harry Pottera. Pokud máte někdo doma nějakou čarodějnici, či o nějaké víte, pošlete nám ji. Pokud jste sama čarodějnice, pak Vám nic nebrání aktivně se zúčastnit. Samozřejmě, že zveme i Vás všechny ostatní. Pro děti máme připraveno mnoho drobných dárečků a soutěží. Pro všechny účastníky zdarma špekáček. Nápoje jsou zajištěny, hudba také. Moc se na vás těšíme.

Vážení přátelé,

tímto Vás zveme na akci „Slet čarodějnic“, kterou pořádáme v našem krásném městě Chocni. Akce je převážně zaměřena na děti, ale na své si přijdou i dospělí. Některé čarodějnice již svoji účast potvrdili. Leták jsme vylepili i v Bradavicích a tak očekáváme i Harry Pottera. Pokud máte někdo doma nějakou čarodějnici, či o nějaké víte, pošlete nám ji. Pokud jste sama čarodějnice, pak Vám nic nebrání aktivně se zúčastnit. Samozřejmě, že zveme i Vás všechny ostatní. Pro děti máme připraveno mnoho drobných dárečků a soutěží. Pro všechny účastníky zdarma špekáček. Nápoje jsou zajištěny, hudba také. Moc se na vás těšíme.