Oslava MDŽ

V sobotu 18. března 2017 uspořádaly Sociálně demokratické ženy tradiční celokrajskou oslavu MDŽ. V první části probíhala beseda s přítomnými hosty – ministrem Janem Chvojkou, hejtmanem Martinem Netolickým, členem ÚKK Miroslavem Váňou, předsedou OVV Pardubice Leošem Malinou a předsedou Celostátního výboru Klubu seniorů Petrem Kolmanem. Ženy se aktivně zajímaly o sociální oblast, zdravotnictví, aktuální politické dění jak na krajské, tak i celostátní úrovni. Informace z Celostátní konference SDŽ podala krajská předsedkyně Marcela Jelínková. Po obědě následoval kulturní program – vystoupení mažoretek a hudební produkce. Velké poděkování za organizaci celé akce patří Marcele Jelínkové a všem, kteří akci podpořili finančně či dárečky pro přítomné ženy – KVV ČSSD Pardubického kraje, senátor Radko Martínek, ministr Jan Chvojka, hejtman Martin Netolický, krajští radní Václav Kroutil a Bohumil Bernášek, člen ÚKK Miroslav Váňa a předseda OVV Pardubice Leoš Malina. Foto Pavlína Mazuchová

dsc-1572.jpg

V sobotu 18. března 2017 uspořádaly Sociálně demokratické ženy tradiční celokrajskou oslavu MDŽ. V první části probíhala beseda s přítomnými hosty – ministrem Janem Chvojkou, hejtmanem Martinem Netolickým, členem ÚKK Miroslavem Váňou, předsedou OVV Pardubice Leošem Malinou a předsedou Celostátního výboru Klubu seniorů Petrem Kolmanem. Ženy se aktivně zajímaly o sociální oblast, zdravotnictví, aktuální politické dění jak na krajské, tak i celostátní úrovni. Informace z Celostátní konference SDŽ podala krajská předsedkyně Marcela Jelínková. Po obědě následoval kulturní program – vystoupení mažoretek a hudební produkce. Velké poděkování za organizaci celé akce patří Marcele Jelínkové a všem, kteří akci podpořili finančně či dárečky pro přítomné ženy – KVV ČSSD Pardubického kraje, senátor Radko Martínek, ministr Jan Chvojka, hejtman Martin Netolický, krajští radní Václav Kroutil a Bohumil Bernášek, člen ÚKK Miroslav Váňa a předseda OVV Pardubice Leoš Malina. Foto Pavlína Mazuchová