Okresní konference Pardubice 1. 3. 2017

Ve středu 1. března proběhla v Pardubicích okresní konference, na které delegáti schválili návrh kandidátní listiny, tak jak jej předložil okresní výkonný výbor. Lídrem za okres Pardubice se stal Miroslav Váňa. S aktuálním dění v Pardubickém kraji a ve městě Pardubice ve svých příspěvcích seznámili hejtman Martin Netolický a náměstek primátora Jakub Rychtecký. Diskuse probíhala i k tématům, která budou řešena na nadcházejícím 39. sjezdu sociální demokracie. Foto Bedřich Práchenský

dsc6458.jpg

Ve středu 1. března proběhla v Pardubicích okresní konference, na které delegáti schválili návrh kandidátní listiny, tak jak jej předložil okresní výkonný výbor. Lídrem za okres Pardubice se stal Miroslav Váňa. S aktuálním dění v Pardubickém kraji a ve městě Pardubice ve svých příspěvcích seznámili hejtman Martin Netolický a náměstek primátora Jakub Rychtecký. Diskuse probíhala i k tématům, která budou řešena na nadcházejícím 39. sjezdu sociální demokracie. Foto Bedřich Práchenský