Návštěva lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka v PRDUBICKÉM KRAJI 19. 8. 2017

Dnes, v sobotu 19. srpna 2017, navštívil Pardubický kraj ministr zahraničních věcí a místopředseda Vlády ČR Lubomír Zaorálek. Celý den ho doprovázel ministr pro lidská práva a legislativu a lídr voleb do PSP ČR 2017 za Pardubický kraj Jan Chvojka spolu s poslancem Pavlem Havířem a předsedou OVV ČSSD Pardubice Leošem Malinou. Den jsme zahájili na akci "Cihelna 2017", kde jsme v doprovodu hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického akci odstartovali. Dále jsme v doprovodu dalších kandidátů (Miloslav Váňa, Marcela Jelínková, Jitka Dostálová, Jiří Rozinek, Jana Povolná, Luděk Skalický, Václav Kroutil,…) navštívili Sportovní park Pardubice, kde jsme si v doprovodu náměstka primátora Statutárního města Pardubice Jakuba Rychteckého vyzkoušeli některé sporty. Další zastávkou v Pardubickém kraji byla návštěva DTJ Holice, kde nás vřele přivítal starosta města Holice Ladislav Effenberk. Návštěvu jsme zakončili společnou besedou se členskou základnou. Zadavatel a zpracovatel fotek je Česká strana sociálně demokratická.

Dnes, v sobotu 19. srpna 2017, navštívil Pardubický kraj ministr zahraničních věcí a místopředseda Vlády ČR Lubomír Zaorálek. Celý den ho doprovázel ministr pro lidská práva a legislativu a lídr voleb do PSP ČR 2017 za Pardubický kraj Jan Chvojka spolu s poslancem Pavlem Havířem a předsedou OVV ČSSD Pardubice Leošem Malinou. Den jsme zahájili na akci „Cihelna 2017“, kde jsme v doprovodu hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického akci odstartovali. Dále jsme v doprovodu dalších kandidátů (Miloslav Váňa, Marcela Jelínková, Jitka Dostálová, Jiří Rozinek, Jana Povolná, Luděk Skalický, Václav Kroutil,…) navštívili Sportovní park Pardubice, kde jsme si v doprovodu náměstka primátora Statutárního města Pardubice Jakuba Rychteckého vyzkoušeli některé sporty. Další zastávkou v Pardubickém kraji byla návštěva DTJ Holice, kde nás vřele přivítal starosta města Holice Ladislav Effenberk. Návštěvu jsme zakončili společnou besedou se členskou základnou. Zadavatel a zpracovatel fotek je Česká strana sociálně demokratická.