Mikulášský karneval

Tradiční Mikulášský karneval uspořádala MO Chrudim 2 ve spolupráci se Sociálně demokratickými ženami v sobotu 3. 12. 2016. Nechyběly tanec, zpívání, soutěže a vrcholem odpoledne byl příchod čerta, anděla a Mikuláše, kteří dětem rozdali balíčky se sladkostmi. Celá akce byla pod záštitou ministra Jana Chvojky, krajského radního Václava Kroutila a místostarosty Chrudimi Miroslava Tejkla. Poděkování za příjemně strávené odpoledne patří hlavní organizátorce Iloně Jeníčkové.

15230702-1519658551384625-5516143257150623883-n.jpg

Tradiční Mikulášský karneval uspořádala MO Chrudim 2 ve spolupráci se Sociálně demokratickými ženami v sobotu 3. 12. 2016. Nechyběly tanec, zpívání, soutěže a vrcholem odpoledne byl příchod čerta, anděla a Mikuláše, kteří dětem rozdali balíčky se sladkostmi. Celá akce byla pod záštitou ministra Jana Chvojky, krajského radního Václava Kroutila a místostarosty Chrudimi Miroslava Tejkla. Poděkování za příjemně strávené odpoledne patří hlavní organizátorce Iloně Jeníčkové.