Krajská konference ČSSD Pardubického kraje

V sobotu 26. listopadu 2016 se v Sezemicích konala krajská konference sociální demokracie Pardubického kraje. Na 120 přítomných delegátů si na následující dva roky zvolilo nové vedení na krajské úrovni i své zástupce, kteří budou pracovat ve vyšších stranických orgánech. Předsedou Krajského výkonného výboru se stal JUDr. Jan Chvojka, každý okres zde má své 4 zástupce. Bylo zvoleno nové složení Krajské kontrolní komise v čele s Ing. Josefem Miláčkem, v Předsednictvu ČSSD nás bude zastupovat Miloš Horáček, v Ústředním výkonném výboru ČSSD potom hejtman Martin Netolický. V Ústřední kontrolní komisi bude pracovat Ing. Miroslav Váňa. Nominace získali: na předsedu strany Bohuslav Sobotka, na 1. místopředsedu Milan Chovanec, na místopředsedy Lenka Teska Arnoštová, Michaela Marksová, Martin Starec a Lubomír Zaorálek. Foto Bedřich Práchenský

dsc-0211_2.jpg

V sobotu 26. listopadu 2016 se v Sezemicích konala krajská konference sociální demokracie Pardubického kraje. Na 120 přítomných delegátů si na následující dva roky zvolilo nové vedení na krajské úrovni i své zástupce, kteří budou pracovat ve vyšších stranických orgánech. Předsedou Krajského výkonného výboru se stal JUDr. Jan Chvojka, každý okres zde má své 4 zástupce. Bylo zvoleno nové složení Krajské kontrolní komise v čele s Ing. Josefem Miláčkem, v Předsednictvu ČSSD nás bude zastupovat Miloš Horáček, v Ústředním výkonném výboru ČSSD potom hejtman Martin Netolický. V Ústřední kontrolní komisi bude pracovat Ing. Miroslav Váňa. Nominace získali: na předsedu strany Bohuslav Sobotka, na 1. místopředsedu Milan Chovanec, na místopředsedy Lenka Teska Arnoštová, Michaela Marksová, Martin Starec a Lubomír Zaorálek. Foto Bedřich Práchenský