Dětský den v Holicích

V sobotu 20. května 2017 se v mateřské škole Staroholická v Holicích konal tradiční dětský den. Na děti čekala spousta her, soutěží, vystoupení, ukázka hasičské techniky včetně ukázky závodního útoku, prohlídka policejního auta a mnoho jiného. Akci zorganizovala místní organizace ČSSD pod vedením paní ředitelky Krátké. Hezké zážitky dětem a jejich rodičům přijel popřát i ministr pro lidská práva Jan Chvojka, který si zároveň spolu s paní ředitelkou MŠ Zdeňkou Krátkou a starostou města Ladislavem Effenberkem prohlédl zrekonstruovanou školku včetně zázemí.

V sobotu 20. května 2017 se v mateřské škole Staroholická v Holicích konal tradiční dětský den.

Na děti čekala spousta her, soutěží, vystoupení, ukázka hasičské techniky včetně ukázky závodního útoku, prohlídka policejního auta a mnoho jiného. Akci zorganizovala místní organizace ČSSD pod vedením paní ředitelky Krátké. Hezké zážitky dětem a jejich rodičům přijel popřát i ministr pro lidská práva Jan Chvojka, který si zároveň spolu s paní ředitelkou MŠ Zdeňkou Krátkou a starostou města Ladislavem Effenberkem prohlédl zrekonstruovanou školku včetně zázemí.