Celostátní konference SDŽ

Dne 4.března 2017 se v Kaiserštejnském palác v Praze konala celostátní konference Sociálně demokratických žen. Na této konferenci proběhla, mimo jiné, volba předsedkyně a místopředsedkyň SDŽ. Novou předsedkyní SDŽ byla zvolena př.Fojtíková Lenka, která v uplynulém období zastávala funkci místopředsedkyně pro organizaci. Za SDŽ Pardubického kraje se celostátní konference zúčastnily Marcela Jelínková-předsedkyně KKV Pk, Ilona Jeníčková-předsedkyně OKV Chrudim, Radka Nováková-předsedkyně OKV Ústí nad O. a Petra Hořínková-Dvorská-předsedkyně OKV Svitavy. Po ukončení celostátní konference SDŽ se za přítomnosti členů vedení ČSSD konal u příležitosti MDŽ seminář s besedou a na závěr byly přítomným ženám předány květiny / viz.foto/ Foto Petra Hořínková-Dvorská

Dne 4.března 2017 se v Kaiserštejnském palác v Praze konala celostátní konference Sociálně demokratických žen.

Na této konferenci proběhla, mimo jiné, volba předsedkyně a místopředsedkyň SDŽ. Novou předsedkyní SDŽ byla zvolena př.Fojtíková Lenka, která v uplynulém období zastávala funkci místopředsedkyně pro organizaci. Za SDŽ Pardubického kraje se celostátní konference zúčastnily Marcela Jelínková-předsedkyně KKV Pk, Ilona Jeníčková-předsedkyně OKV Chrudim, Radka Nováková-předsedkyně OKV Ústí nad O. a Petra Hořínková-Dvorská-předsedkyně OKV Svitavy.