Celostátní konference Klubu seniorů 22.2.2017

Ve středu 22. února 2017 se na Olšance konala Celostátní konference Klubu seniorů. Senioři zde bilancovali uplynulé dvouleté období a zvolili si nové vedení. Staronovým předsedou se stal Petr Kolman. Mezi významné hosty zajisté patřili předseda vlády a ČSSD Bohuslav Sobotka, ekonomický ředitel ČSSD Martin Starec, ministryně Michaela Marksová, místopředsedkyně Lenka Teska Arnoštová, předseda Svazu důchodců ČR p. Vodák, předseda RS ČR Ing. Taraba, poslanec, starosta Náchoda a ústřední volební manažer Jan Birke. Foto Václav Hanzl

Ve středu 22. února 2017 se na Olšance konala Celostátní konference Klubu seniorů. Senioři zde bilancovali uplynulé dvouleté období a zvolili si nové vedení. Staronovým předsedou se stal Petr Kolman. Mezi významné hosty zajisté patřili předseda vlády a ČSSD Bohuslav Sobotka, ekonomický ředitel ČSSD Martin Starec, ministryně Michaela Marksová, místopředsedkyně Lenka Teska Arnoštová, předseda Svazu důchodců ČR p. Vodák, předseda RS ČR Ing. Taraba, poslanec, starosta Náchoda a ústřední volební manažer Jan Birke. Foto Václav Hanzl