Akce SDŽ Pardubice - beseda na téma Ženy v politice

Ve středu 27. září připravily Sociálně demokratické ženy z Pardubic besedu na téma Ženy v politice. Diskutovalo se o tématech, která se žen nejvíce dotýkají, a to např. minimální mzda, zkrácené či sdílené pracovní úvazky, valorizace penzí, vymahatelnost výživného, situace ve školství a sociálních službách a mnoho dalšího. Pozvání na akci rád přijal i ministr pro legislativu a lidská práva JUDr. Jan Chvojka a kandidátky do Poslanecké sněmovny Marcela Jelínková a Markéta Tauberová. Zadavatel a zpracovatel fotografií: ČSSD.

Ve středu 27. září 2017 připravily Sociálně demokratické ženy z Pardubic besedu na téma Ženy v politice.

Diskutovalo se o tématech, která se žen nejvíce dotýkají, a to např. minimální mzda, zkrácené či sdílené pracovní úvazky, valorizace penzí, vymahatelnost výživného, situace ve školství a sociálních službách a mnoho dalšího. Pozvání na akci rád přijal i ministr pro legislativu a lidská práva JUDr. Jan Chvojka a kandidátky do Poslanecké sněmovny Marcela Jelínková a Markéta Tauberová. Zadavatel a zpracovatel fotografií: ČSSD.